Monday, April 18, 2011

PING kat sini, confirm traffic blog naik 5 kali ganda

erm...
ni ade satu tips untuk blogger..
tempat pingsite (submit) blog korang..
ni ha die..


erm...yang best yer pasl apesal ni...
bila first time korang ping...traffic blog korang akan naik 5 kali ganda...
tapi tengok jugak la ape benda yang korang post..
kalo post bosan2, harapan la nak naik banyak kan..
korang pon tau...pembaca suka baca benda yang best, pelik, hiburan...bla bla bla
so post la benda macam ni

erm..tak caya kan traffic blog korang naik..
tengok ni..
ni aku punya
traffic korang naik setiap kali post benda baru..

tapi ingat...
korang hanya ade peluang ni sekejap jer..
iaitu bila exchange ratio korang tak lebih dari 100%...baca sini nak tau
sebab...bila excange ratio korang rendah...post korang tu jadi macam entry utama la kat apesal ni
dan kalau excange ratio korang lebih 300%...korang dah tak boleh ping lagi kat Apesal ni..

tu je la kelemahan die...
standart la...semua benda ada kelemahan..
nobody is perfect..

assalamualaikum

7 comments:

  1. woo ~ den tak fhm.. cm nk cube.. hehee

    ReplyDelete
  2. em yang ko tunjuk tu pageview.. Bukan uv.. Ko upload stats analytic nuff ko.. Baru nmpk kesan apesal.com ni macam mana..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...