Saturday, April 16, 2011

Mamat ni gile...buat Tatto dalam mata!!!

arghhh...
saper yang rase takut-takut, lemah janntung...lebih baik jangan tengok video ni..
perghh...seram giler...macam 18SG dah..



actually this idea datang semalam
mase aku tengok tv...citer Taboo kat Discovery channel (551)
dia kata...dia orang ketiga dalam dunia yang buat tatto dalam mata
ish..teruk betul...
ni lama-lama ni boleh jadi trend ni...

dan....'doktor' yang buat tatto ni pon takde certificates doktor langsung
bukan je tu...belaja pon tak lepas, sebab minat sangat pasal tatto ni
then dia pon buat la company tuk buat tatto ni..
haha..boleh buat bisnes ni


sedey giler aku tengok...
buat penat jer mak ayah die besarkan
dah besar nak buat tatto kat mata...
kalaulah tetiba tak jadi kan..
kan rugi kalau buta..

assalamualaikum


7 comments:

  1. memang gila..apa la yg best sgt wat cam tuh...

    ReplyDelete
  2. seram tgk..takut buta klu tersilap langkah..

    ReplyDelete
  3. aduhh .. sakit tgok dia buat mende tuh .. mengong betul pi buat .. T.T

    ReplyDelete
  4. mmg org tu letak otak di kat kepala.. euwwww.. mata kot.. berani gilerrr... bg kte, mata ni la yg nak dijaga selalu sbb tkut buta tbe2...

    ReplyDelete
  5. errk.... minta dijauhkan diri dari terhingin nak wat kerje2 x berfaedah nih...huhuh..manusia x pernah bersyukur kan?

    terbaru dari chempaka: They are Talking About Us !

    ReplyDelete
  6. ishk...
    dah bosan ke ngan hidop sampai mate pon nak tatoo... =P

    ReplyDelete
  7. Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
    jom tengok sakura dekat blog saya^^
    http://frommetoyou85.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...