Wednesday, June 15, 2011

(HOT) Cara untuk UNBLOCKED Malaysia Government Filter

first of all..thanks to anonymous and kekadang bangga jugak ada hacker yang hebat macam ni kat Malaysia. walaupon SKMM dah block file sharing, takde hal. korang sekarang dah boleh unblocked benda tu balik..
 cara ni korang boleh unblocked semua skali  termasuklah fileserve, megaupload, filestube and apa-apa yang berkenaan..


hmm..tengok video ni , ada dia ajar cara nak unblocked. Aku dah try dah ....jadi beb


apa macam..jadi kan=D..

tapi aku pelik betul la kenapa kerajaan nak sekat benda filesharing ni. website porn taknak pulak block banyak-banyak, ni website yang macam ni jugak la nak kena block..common la..dah la nak block tak announce kat rakyat, main blocked je..skang diorang yang risau coz takut laman web diorang nak kena block..semua orang ada hak la untuk kebebasan..now they block the filesharing websites, next ??FACEBOOK, TWITER??

dah la tu..kekadang bosan gak layan benda macam ni..politik + rasuah..baik aku stop je sampai sini..nanti silap-silap ISA pulak aku..

p/s: kerajaan hilang satu UNDI daripada aku!!!

klik like jika suka=D

11 comments:

  1. kah..kah.kah...
    "kerajaan hilang satu UNDI daripada aku!!!"

    >>>ayat legend

    ReplyDelete
  2. salam...

    betul gak tu.website yang porn ni bersepah2.sampaikan ada yang versi melayu pun tapi diorang buat dek je.yang filesharing ni pulak disebukkannya...

    ReplyDelete
  3. Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or submit your blog postings to be part of the big collection.

    ReplyDelete
  4. mat mentol: ayt dr abg aku..haha
    x: tula..'mengade-gade' la kerajaan ni
    balqis: thanks

    ReplyDelete
  5. betul jugak ye..yang website porn bersepah lewah tu tak nak pulak di block.hemm....

    ReplyDelete
  6. aku suka ayat akhir. hehehe :P

    ReplyDelete
  7. puteraduyong: umur pon x cukup nak daftar camne..hahah

    ReplyDelete
  8. tak cukup umur lagi nak ngundi, haha :P

    sokong u bro XD

    ReplyDelete
  9. Jom! join contest cabutan bertuah
    Sis tag fazreen

    http://shenacorner.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...