Tuesday, June 14, 2011

Follower yang lawa=D

cantik menarik tertarik kau memang DABOOM..yeah.siapa la yang tak nak baca blog yang lawa. lagi-lagi  kalau cara penulisan yang kemas dan mudah difahami. dan yang membuatkan lelaki cair bila blogger tu cun..hmm memang ramai la follower..contohnya macam Fatin Liyana dan Hanis Zalikha

tapi..aku bukan nak cerita pasal tu, aku nak cerita pasal nombor follower aku yang lawa


555..pergh macam buku hutang buku tiga 5.tapi kat sini aku bukan nak berlagak la. aku just nak bangga apa yang aku capai selama ni coz blog aku ni pon baru je berusia 5 bulan.

assalamualaikum

12 comments:

  1. ahahah nombor ekor malam ni...!

    ReplyDelete
  2. pergh...den rupanya follower yang ke 555. bangga2! hahaha

    ReplyDelete
  3. hahahah..ingat kan apa lah tadi. fatin liyana follow ke apa td..baru nak jeles. hahah. tahniah 555! :)

    ReplyDelete
  4. @mejuez, nurdani tia: thanks peeps
    @namee: alahai..tak mungkin la diorang follow blog ni..cheers=D

    ReplyDelete
  5. 555 dalam masa 5 bulan ! wow!!! tahniah!!

    ReplyDelete
  6. lorhhh..patot la pelik..FL mana ada follow blog2 org...paste kat wall pon xleh..mujur aku xpenah post...huhuh...papepon..congrats...

    ReplyDelete
  7. follower nya pun lawa jugak...
    betul tak nurdani??
    heheh

    ReplyDelete
  8. aku baru 4 bulan lebih berblogging..
    huhu

    ReplyDelete
  9. wah..5 bulan dah ade 555 followers..? leh jdi nombor flat kereta tue 555..kira no 5 nie no btuah awk lah..truskn blogging ye..(^____^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...