Tuesday, April 5, 2011

Filem 'Husin, Mon Dan Jin Pakai Toncit' sambungan Hantu Kak Limah Balik Rumah:) (preview and picture)

sape yang rase dia still tergelak bila tengok usop wilca ni

takpe...lepas ni perut korang boleh layan lagi si usop wilcha ni..
ni dia..filem terbaru mamat khalid..katanya sambungan filem Hantu Kak Limah Balik Rumah:)

so sekarang filem ni dah jadi macam berepisod la pulak..
mula-mula Zombi Kampung Pisang
lepas tu...Hantu Kak Limah Balik Rumah:)
dan lepas ni Husin, Mon dan JIN Pakai Toncit
dah boleh jadi macam filem Harry Potter atau Star Wars la pulak..hehe

ok jom tengok preview and picture filem ni

Husin, Mon Dan Jin Pakai Toncit


Husin, Mon Dan Jin Pakai Toncit adalah sambungan kepada filem Mamat Khalid yang telah menjadi fenomena dan mencatatkan kutipan lebih RM 8 juta. Barisan pelakon – pelakon membintangi filem ini ialah Awie, Ezlynn, Rashidi Ishak, Azwan, Pak Jabit, Pak Abu, Shy8 atau lebih dikenali sebagai Usop Wilca dan beberapa pelakon lain.Jalan cerita dan sinopsis filem ini teman masih belum tahu lagi dan dengar khabarnya mungkin akan ditayangkan selepas filem Apokalips nanti..
Photobucket
Bagi Peminat – peminat Shy8 ataupun abang Usop Wilca ni.. ni gambar yang kami dapat dari Ananamri.. Dan bagi peminat – peminat hantu Kak Limah balik Rumah. jom layan gambor sikit-sikit.. enjoy..

Photobucket
Photobucket
Photobucket




link yang ade kaitan dengan Hantu Kak Limah Balik Rumah

assalamualaikum


6 comments:

  1. ala abi hurairah takde .. tak best la

    ReplyDelete
  2. komfem tengok kat wayang kali ni..

    ReplyDelete
  3. tak sabar nak tengok citer ni taun depan....

    ReplyDelete
  4. wah!harap banyak lagi tag line~huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...