Thursday, February 24, 2011

Kenali perwatakan melalui jenis rambut

ok....post kali ni aku nak buat kelainan sikit...
sekarang ni ramai betul buat ..
*lihat perwatakan anda ikut bulan kelahiran*...
especially kat facebook sekrang....
tak habis tag orang...
then ade gak...
*perwatakan lihat zodiac*
hish....asik tu jer...
ok ...this post lain dari yang lain....
so mesti bace...hihi




~Rambut Lurus~

Bijak, seorang yang happy, bergaya, cemburu dan berpotensi dalam bidang seni..

~Rambut Kerinting Tebal~

Kurang bijak, degil, cemburu kuat, romantik, banyak pergaulan dan susah dalam menyelesaikan masalah diri dan tidak suka termenung..

~Rambut Kerinting Negro~

Bijak, ego, cemburu buta, romantik, memilih dan mudah mengamuk bila susah hendak selesaikan masalah..

~Rambut Ikal Mayang~

Bijak, berfikir sebelum melakukan sesuatu, berfikiran terbuka, banyak pergaulan dan mudah memaafkan seseorang dengan kesilapan lalu..

~Rambut Halus/Lembut~

Bijak sangat, memilih, pemaaf, manja, tegas dan cepat melakukan pekerjaan dengan bersungguh-sungguh..

~Rambut Sikit~

Bijak, sentiasa berfikiran negatif pada seseorang, ego, dan pandai berniaga walaupun perniagaan kecil..

~Rambut Perang~

Kurang bijak, berfikiran terbuka, pemaaf, sosial dan bijak lari dalam masalah..

~Rambut Tebal~

Bijak, degil, cemburu, romantik, kasar, banyak kawan dan pandai mengambil hati seseorang..

~Rambut Kusut~

Sangat bijak, berfikiran terbuka, banyak pergaulan, garang, susah nak memaafkan seseorang dan pandai dalam menguruskan sesuatu tanpa pertolongan..

~Rambut Beruban~

Kurang bijak, suka termenung, sosial sikit, berfikiran terbuka dan pandai selesaikan masalah diri..

~Rambut Mohican/Punk~

Pembersih, suka menyapu sampah, memberus kasut dan membersihkan sawang..amat sesuai dibuat suami mahupun pembantu rumah..

~Rambut Botak~

Open minded, senang dipandang terutama diwaktu malam tanpa menggunakan topi keledar ketika bawa motor mahupun mesin pemotong rumput..Celik IT orangnya..

~Rambut Ala "Zaibo"~

Sesuai bekerja menurap jalanraya dan menyapu jem pada roti.."Accident-prone" contoh kepala selau jadi target ketika bermain bola kerana kes salahtafsir..

~Rambut Palsu~

Bersifat pendusta, pembohong dan buta IT..suk amenabur janji dan amat jarang menabur wang di tepi-tepi jalan..(kedekut)..



hah...how....dah kenal diri korang...tepat tak???
ni just kajian jer...takde lah 100% betul kan...k
assalamualaikum

11 comments:

  1. perwatakan ekot zodiak cam perli aq jea..
    lolz~

    ReplyDelete
  2. eh..aku pun konfius rmbut aku jenis ape..
    first time lwat sni..
    nice info 2 share :)

    ReplyDelete
  3. weh...fareez...sory2...xde niat tuk kutuk...anyway,,tq for cmmt..

    ReplyDelete
  4. terase ker...huhu..tq for cmmt..

    ReplyDelete
  5. Besh yg rmbut ala "Zaibo" tu..
    ksian laa spe yg rmbut camtu..
    Btw, nice info.. =)

    ReplyDelete
  6. mungkin lebih menarik lagi kalau disertakan gambar contoh bagi setiap jenis rambut?

    ReplyDelete
  7. xpe...post len kali aden try..huhu..tq 4 cmmt

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...