Friday, February 18, 2011

Apabila FAIL test JPJ (P) :(

alamak!!!....cam mane boleh fail ni...
ok...alkisah.....first sekali....okeh beres...test jalan raya--->lulus
alhamdulillah lepas...walaupun pegawai jpj tu tido mase aku drive (psyco jer tu)

then, lepas tunggu setengah jam....
kena panggil pulak untuk test naik bukit, parking, dan 3 penjuru...
fuhhh...cuak giler time tu..
then mase naik bukit....
opss..stop..ok tepat kat line kuning..lega sikit..
then...nak terus pulak...alamak..kereta terundur la pulak..macam maner nie....
tettt...dik sori dik...awak fail la :(
ish geram giler...selalu bawak boleh jer..
tapi nie dah tukar kete tak boleh pulak ( tak reti salah kan kereta)
clutch die tinggi sanggat la...
bile nak lepas tur x rase terhenjut pon...
then test parking and 3 penjuru pon tak boleh...:(


huhu...aku balik dengan hampa (jiwang yer)
ok lah tak kisah...mungkin kereta tu memang camtu
tadi pon lebih separuh fail...
termasuk la kawan aku dari SM Sains Alam Shah (Congrats dapat Sekolah Berprestasi Tinggi semalam)


assalamualaikum


4 comments:

  1. takpe la...next time cuba lagi...sure boleh lulus.. :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    FAIRY TALES

    ReplyDelete
  2. he...akak dulu pun fail tang bukit..ayayai..
    :}

    ReplyDelete
  3. sabar jer lah weyh...dari aku yg tak amik lnsung...BHAHAHA...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...